'Een goeie oliebol maakt mensen blij'

Updated: Dec 30, 2018

Hoe moet een goede oliebol smaken? De Telegraaf kwam langs bij De Bakkers van Oost om de bakkers en de klanten eens te polsen.


Krokant van buiten, krenten niet slap, niet teveel poedersuiker en niet vet. Dat is het kenmerk van een goede oliebol. De klanten van De Bakkers van Oost waren dik tevreden over de kwaliteit van onze bollen. Dat is een extra stimulans om de 31ste helemaal 'los' te gaan. "We gaan 140 oliebollen per tranche bakken. Over de hele dag gezien zullen dat er zo'n 10.000 worden. Daar zijn we tussen de 15 en 20 uur mee bezig", rekent bakker Rob even voor. De filialen van De Bakkers van Oost zijn er klaar voor. "Een goede oliebol maakt mensen blij." Het belooft een prachtige dag te worden.


En voor we het vergeten: EEN HEEL GELUKKIG EN GEZOND 2019, NAMENS HET HELE TEAM VAN DE BAKKERS VAN OOST!



ADRES

Sumatrastraat 42

1094 NE, Amsterdam.

 

 

Kadijksplein 6

1018 AB, Amsterdam

CONTACT

 

Tel. 020 6651214

 

 

Tel. 020 7522031

info@debakkervanoost.nl

kadijksplein@debakkervanoost.nl

OPEN

Sumatrastraat: 

Maandag t/m zaterdag 

6.30 uur - 16.30 uur

Kadijksplein: 

Maandag t/m zaterdag 

7.00 - 16.00 uur

NIEUWSBRIEF 

  • Facebook De Bakkers van OOst
  • Instagram De Bakkers van Oost

© 2020 De Bakkers van Oost. Amsterdam