top of page

Hey Amsterdam, we zijn d'r weer

Updated: Sep 17, 2021

Het is heel fijn, zo’n vakantie, maar wij zijn blij dat we weer thuis zijn en onze producten voor jullie kunnen bakken. We bruisen van de energie. We hebben dit jaar wat dichter bij huis vakantie gevierd en ons helemaal kunnen opladen voor de tweede helft van 2021.


Hoe was jullie vakantie? Zijn jullie nog naar het buitenland geweest en welk brood hebben jullie daar geproefd? De Franse stokbroodjes mogen er zijn natuurlijk zijn, net als die zalige Duitse zuurdesems en Italiaanse panini’s. Misschien zijn jullie op vakantie wel een verrassende broodsoort tegen gekomen waar je nog nooit van had gehoord. We vinden het leuk om te horen welke broden en smaken je hebben verrast.

Wij, de Bakkers van Oost, houden ervan om steeds weer iets nieuws te ontdekken en te ontwikkelen. Ons assortiment staat nooit stil. Hoewel brood uit andere culturen ons enorm inspireert blijft ‘de smaak van Amsterdam’ onze specialiteit. Daar ligt onze passie en we hopen natuurlijk stiekem dat jullie ons brood de afgelopen weken enorm hebben gemist.

Voor wie het vergeten was, meld ik nog even de openingstijden:

Sumatrastraat:

Maandag t/m zaterdag

6.30 uur - 16.30 uur

Kadijksplein:

Maandag t/m zaterdag

7.00 - 16.00 uur

Jaha Amsterdam, we zijn er weer! Wij zijn vrolijk aan het bakken en vinden het fijn om je weer in onze winkels te mogen verwelkomen. Ze liggen barstensvol eerlijke producten zonder e-zooi. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

bottom of page