top of page

Ik wens je een gezonde, zonnige zomer


Beste klant,


Dank je wel dat je ons in deze rare, onzekere tijd blijft steunen.

We proberen je elke dag te verrassen met mooie, eerlijke producten, maar we gaan er wel eens aan voorbij hoe bijzonder het is dat we jullie vertrouwen genieten.


Ik geloof niet dat ik in mijn leven zo'n gekke periode heb meegemaakt, als in de laatste maanden. Ik waste mijn handen al vaak, maar er gingen nu echt liters zeep doorheen. De Corona-tijd laat zich eigenlijk nergens vergelijken. We hebben hard gewerkt om er het beste van te maken. Gelukkig hebben we ons er samen goed doorheen geslagen. Ik ben trots op het team en ik ben trots op iedereen die naar onze winkels is gekomen om ons ambachtelijke brood te kopen of een ander mooi product.


Vandaag, vrijdag 3 juli, beginnen de vakanties. Uit ervaring weten we dat het dan wat rustiger is in de winkels. Daarom wens ik iedereen nu al een prachtige zomer toe. Een zomer vol zon, plezier en gezondheid. Of je nou naar het buitenland gaat of in Nederland blijft, besef alsjeblieft wel dat het Corona-virus nog niet is verdwenen. Pas goed op elkaar en volg de aanwijzingen van het RIVM of van het land waar je naar toe gaat. Zo'n crisis als in mei moeten we niet nog een keer willen beleven.


Wij gaan er zelf ook even tussenuit.


De winkel aan de Sumatrastraat is 2 weken dicht van maandag 20 juli t/m zondag 2 augustus.

De winkel aan het Kadijksplein is van maandag 20 juli t/m zondag 9 augustus gesloten.


Vanaf 3 augustus ben je weer van harte welkom aan de Sumatrastraat. En Barry is 10 augustus weer paraat.

We hopen je dan gezond en wel te kunnen ontmoeten en te verrassen. Want eerlijk is eerlijk, voor de Bakkers van Oost bestaat er geen fijner gevoel dan voor een loyale klant als jij verse producten met de smaak van Amsterdam te mogen bakken. Dat is echt heel bijzonder. Dat wilde ik even zeggen.


Dank je wel en tot gauw!!!


Groet,

Rob Kraakmanbottom of page