Lekker bakken op het strand

Na een drukke periode gaan we een paar weken op vakantie. Even lekker bakken op het strand, fijn fietsen of heerlijk luieren. De winkels van de Bakkers van Oost zijn van 29 juli tot en met 18 augustus gesloten. 19 augustus zijn we weer open. Dan hebben we meteen een leuke verrassing voor je in petto: zandgebak, op z'n Amsterdams.


We bedanken onze klanten voor een mooi eerste half jaar. We zijn bakker geworden om mensen blij te maken met goede, smaakvolle producten. Onze desems en volkoren broden vonden gretig aftrek. Steeds meer Amsterdammers willen eerlijke producten. Bij De Bakkers van Oost kunnen ze daarop rekenen. We horen vaak dat 'je het verschil echt kunt proeven'. Dat stemt ons trots.


Tot de 29ste kun je, als altijd, 6 dagen per week bij ons terecht voor verse producten. Om onze vakantieperiode te overbruggen kan je overwegen om extra broden te kopen en in te vriezen. 19 augustus staan we dan weer voor je klaar. Op en top uitgerust en vol nieuwe ideeën. Want op de een of andere manier borrelen die altijd tijdens de zomervakantie op.


Ga je zelf ook nog op vakantie? Dan wensen we je veel plezier. Geniet van al het moois dat de wereld te bieden heeft. We kijken nu al uit naar al je verhalen en avonturen.


Tot 19 augustus!


Dan zorgen wij voor koffie met een zandgebakje om de zomer te vieren.


Want mensen, laten we eerlijk zijn, er gaat natuurlijk niks boven Amsterdam. Ook niet in de zomer.

Hartelijke groet,


Barry, Khalid en Rob

De Bakkers van Oost


(Lekker bakken op het strand in Egmond aan Zee)