top of page

We zijn weer open!

Vakantie blijft iets raars. Er is een moment dat je voelt dat je eraan toe bent. Je geniet er ook enorm van, maar na een tijdje begin je het werk toch te missen. Wat mij betreft is er niets mooiers dan smaakvolle producten maken waar mensen van genieten. Ik ben blij dat onze winkels weer open zijn.


Voor ambachtelijke bakkers gaat er namelijk niets boven de geur van vers brood. Het geeft enorm veel voldoening om een gebakken desem van de overvloer te scheppen en uit te stallen in de winkel. En voor het winkelpersoneel gaat er niets boven de gezelligheid die onze klanten meenemen. Het is heerlijk om jullie verhalen te horen en mensen blij te maken met verse, eerlijke producten, waarvan ze dagelijks kunnen genieten.


We hebben er zin in, mensen. We gaan weer lekker voor jullie bakken en inhoud geven aan de smaak van Amsterdam. De vormpjes van het zandgebak hebben we op het strand laten liggen. Maar dat mag de pret niet drukken. Kom langs, pak een kop koffie en laat je verrassen door ons assortiment.


Je bent weer van harte welkom aan de Sumatrastraat en het Kadijksplein.


bottom of page