AMBACHT

ONS WONDERBAARLIJK MOOIE

 GEEN E-ZOOI

alleen natuurlijke ingrediënten

Wij houden van eerlijke producten. Rogge, meel, water en bloem zijn de vier ingrediënten van het moederdeeg van onze desembroden. Dus geen gist, geen e-nummers of anders kunstmatig spul. We laten de broden rijzen op houten planken en bakken ze op een stenen vloer. Dat zorgt voor een krokante korst die barst van de smaak.

Tip. Als je desem aan de droge kant is (zonder conserveerzooi gebeurt dat nu eenmaal eerder), kun je even oppiepen in de oven. Maar meestal is het brood voor die tijd al op ;-)

 LIEFDE VOOR HET VAK

elk detail telt

De Bakkers van Oost bestaan al meer dan 20 jaar. De bakkerij is uitgegroeid van een traditionele Nederlandse bakkerij tot een bakkerij met specialiteiten die net zo divers en karakterrijk zijn als Amsterdam zelf.  

Elk product dat in de schappen ligt, is gegarandeerd die ochtend vers in de gebakken. Met zorg en aandacht. De topping van de New York cheese cake vraagt om perfectie. De Franse roomboter croissant kan niet zonder glimmende huid. Onze klanten houden van onze kaascracker omdat die zo luchtig is. En het geheim van ons cranberry desembrood zit 'm niet in de vruchten, maar in de korst. Elk detail telt. 

 

Wie de smaak van Amsterdam leert kennen, beseft dat onze liefde voor het vak allesbepalend is.

ADRES

Sumatrastraat 42

1094 NE, Amsterdam.

 

 

Kadijksplein 6

1018 AB, Amsterdam

CONTACT

 

Tel. 020 6651214

 

 

Tel. 020 7522031

info@debakkervanoost.nl

kadijksplein@debakkervanoost.nl

OPEN

Sumatrastraat: 

Maandag t/m zaterdag 

6.30 uur - 16.30 uur

Kadijksplein: 

Maandag t/m zaterdag 

7.00 - 16.00 uur

  • Facebook De Bakkers van OOst
  • Instagram De Bakkers van Oost

NIEUWSBRIEF 

© 2018 De Bakkers van Oost. Amsterdam