Lekker makkelijk sparen met Piggy

De Bakkers van Oost gaan over op een nieuw spaarsysteem. Het systeem heet Piggy en is super simpel en leuk. Kom snel naar een van onze winkels om je oude spaarkaarten te verzilveren of om te zetten in Piggy-punten.
Ons oude spaarsysteem was best 'ok'. Onze klanten hebben er plezier aan beleefd. Voor iedere vier euro kreeg je een bon. En bij tien, twintig of dertig bonnen kon je de spaarkaart inleveren en een product uitkiezen. Toen we Piggy ontdekten, kwamen we er achter dat digitaal sparen niet alleen simpeler is, maar ook meer voordelen oplevert. Juist voor jou!!! Spaarkaarten en bonnen kan je niet meer kwijtraken. Er liggen mooie beloningen in het verschiet en in deze rare corona-tijden zijn digitale systemen natuurlijk extra relevant.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Er maken al bijna 2 miljoen mensen gebruik van Piggy. Je kunt punten sparen bij meer dan 4500 winkels. Je spaart specifiek per winkel. Daarom hebben we speciaal voor jou nu een lijst met unieke beloningen opgesteld, van krentenbollen tot bioscoopkaartjes. Je hebt een ruime keuze en bepaalt zelf waar je voor spaart.


Voor iedere euro die je in de winkels van De Bakkers van Oost besteedt, ontvang je 1 Piggy-punt. De punten spaar je in de Pigyy-app of via de Piggy-spaarkaart. Zo kan er niets fout gaan. In Amsterdam doen veel ondernemers mee met het spaarsysteem. Op www.piggy.nl kun je ze vinden. Alle winkeliers hebben verrassend leuke cadeaus voor je in petto. Zo maken we het steeds aantrekkelijker om in de buurt te winkelen en bij lokale ondernemers mooie, eerlijke producten te kopen.


De gebruikers van Piggy zijn enthousiast over het landelijke spaarsysteem. Ze vinden het makkelijk en vooral erg leuk. Piggy houdt per winkel bij hoeveel punten je hebt gespaard. Zo heb je altijd overzicht. Het spaarprogramma is voor veel mensen een reden om hun favoriete winkeliers te steunen. Daarom gebruikt Piggy de hashtag #supportyourlocals. Het spaarprogramma is een echte win-win-situatie, want je krijgt er mooie beloningen voor terug.


Aanmelden is simpel. Ga naar www.piggy.nl en maak een account aan. Je krijgt dan de Piggy-card thuis gestuurd. Je kunt ook de Piggy-app downloaden en op je mobiel plaatsen. In de winkel vertellen we je hoe de punten aan de app worden toegevoegd. Het is eigenlijk te simpel voor woorden.


Om het je nu al makkelijk te maken, kun je de app ook via een van de onderstaande buttons downloaden.

We verzekeren je: het is de moeite waard.


Vergeet alleen niet om je oude spaarkaarten te verzilveren of om te ruilen voor Piggy-punten. Tot snel!