top of page

Lekker makkelijk sparen met Piggy

Updated: Apr 10, 2023

De Bakkers van Oost hebben een tof spaarsysteem. Het systeem heet Piggy en is super simpel en leuk.


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Er maken al bijna 2 miljoen mensen gebruik van Piggy. Je kunt punten sparen bij meer dan 4500 winkels. Je spaart specifiek per winkel. Daarom hebben we speciaal voor jou nu een lijst met unieke beloningen opgesteld, van krentenbollen tot taarten. Je hebt een ruime keuze en bepaalt zelf waar je voor spaart.


Voor iedere euro die je in de winkels van De Bakkers van Oost besteedt, ontvang je 1 Piggy-punt. De punten spaar je in de Pigyy-app of via de Piggy-spaarkaart. Zo kan er niets fout gaan. In Amsterdam doen veel ondernemers mee met het spaarsysteem. Op www.piggy.nl kun je ze vinden. Alle winkeliers hebben verrassend leuke cadeaus voor je in petto. Zo maken we het steeds aantrekkelijker om in de buurt te winkelen en bij lokale ondernemers mooie, eerlijke producten te kopen.


De gebruikers van Piggy zijn enthousiast over het landelijke spaarsysteem. Ze vinden het makkelijk en vooral erg leuk. Piggy houdt per winkel bij hoeveel punten je hebt gespaard. Zo heb je altijd overzicht. Het spaarprogramma is voor veel mensen een reden om hun favoriete winkeliers te steunen. Daarom gebruikt Piggy de hashtag #supportyourlocals. Het spaarprogramma is een echte win-win-situatie, want je krijgt er mooie beloningen voor terug.


Aanmelden is simpel. Ga naar www.piggy.nl en maak een account aan. Je kunt ook de Piggy-app downloaden en op je mobiel plaatsen. In de winkel vertellen we je hoe de punten aan de app worden toegevoegd. Het is eigenlijk te simpel voor woorden.


Om het je nu al makkelijk te maken, kun je de app ook via een van de onderstaande buttons downloaden.

We verzekeren je: het is de moeite waard.
Comments


bottom of page